مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان یزد اجرای طرح ملی آموزش و اشتغال را زمینه ساز اشتغال پایدار و موجب افزایش انگیزه در جوانان ازطریق کسب درآمد از طریق آموزش های بازار محور دانست .
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان یزد حبیب الله کارگر ، همگام شدن با تمهیدات اقتصاد مقاومتی ، سازماندهی متقاضیان اشتغال از طریق طراحی سامانه الکترونیکی ، تعیین فرصت های شغلی از طریق ارائه آموزش های فنی و حرفه ای ، ارائه آموزش های مهارتی براساس نیاز بازار کار و افزایش انگیزه کارآموزان از طریق کسب درآمد در حین آموزش های فنی و حرفه ای به روش بازارمحور را از اهداف اساسی طرح ملی آموزش و اشتغال ذکر کرد .
وی با بیان اینکه جامعه هدف این طرح همه کارجویان شهری ، روستایی و عشایری هستند گفت : از دیگر اهداف این طرح می توان به افزایش اثربخشی آموزشی با نگاه سیستمی به فرآیند توانمندسازی ، زمینه سازی ایجاد اشتغال پایدار با استفاده از ظرفیت حوزه های مختلف وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ، استفاده از ظرفیت های اشتغال و کارآفرینان و پشتیبان های کسب و کار ، مشارکت بخش خصوصی و توسعه کارآفرینی ، هدایت و سازماندهی وام های ایجاد اشتغال اشاره کرد .
کارگر ابراز کرد : مکان اجرای طرح آموزش و اشتغال می تواند تمام مناطق کشور اعم از مناطق شهری ، روستایی و عشایری باشد و دامنه فعالیت در ۴ خوشه ی صنعت ، خدمات ، کشاورزی و فرهنگ و هنر است .
وی مسئولیت اصلی اجرای این طرح را برعهده سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و صندوق مهر امام رضا (ع) و معاونت امور تعاون اعلام کرد .
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بسترهای لازم برای اجرای طرح ملی آموزش و اشتغال را تشکیل بانک اطلاعات کارآفرینان و افراد موفق به عنوان پشتیبان و بانک اطلاعات محصولات تولیدی (سامانه ی آموزش و اشتغال) به منظور ایجاد شبکه تولید ، بازاریابی و فروش ، اخذ مصوبه ملی برای حمایت سایر دستگاه ها از طرح ، آموزش عوامل اجرایی مدل اعم از استانی و ملی ، برگزاری نشست مشترک دستگاه های طرح در سطح وزارتخانه در دو بعد ملی و استانی ، تهیه و تدوین استانداردها و دستورالعمل و قوانین مورد نیاز و تشکیل دپارتمان های تخصصی و شبکه های تولید ، بازاریابی و فروش عنوان کرد .
کارگر خاطر نشان کرد : تضمین ضمانت برگشت تسهیلات بر اساس این مدل ، مشارکت کارآفرینان و نخبگان در ایجاد اشتغال ، تضمین در بازاریابی و فروش توسط کارآفرینان بر اساس این مدل ، تضمین ایجاد اشتغال پایدار و مولد توسط کارآفرینان و پشتیبانان ، افزایش نرخ تولید در کشور ، هماهنگی در فرایند نظارت طراحی و اجرای سیستم نظارت یکپارچه توسط مجریان طرح از ضرورت های اجرای طرح ملی آموزش و اشتغال است .
وی تشکیل کمیته راهبری ملی ، ثبت نام متقاضیان در سامانه ، شناسایی و تفکیک کارآفرینان ، پشتیبان ها ، نخبگان و کارجویان بعد از ثبت نام در سامانه ، ارائه طرح توجیهی اشتغال توسط کارآفرینان و پشتیبان ها و تعیین نیاز آن ها ، معرفی کارجویان مهارت دیده به کارآفرینان و پشتیبان ها ، معرفی کارآفرینان و پشتیبان ها به صندوق مهر امام رضا (ع) جهت اخذ تسهیلات ، ایجاد اشتغال (تولید ، بازاریابی ، فروش) و تشکیل شبکه تولید ، بازاریابی و فروش را از مهمترین مراحل اجرای طرح ملی آموزش و اشتغال ذکر کرد .
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
سهشنبه 08,ژوئیه,2025